Over ons

Brochure Aannemingsbedrijf Van de Camp-Verstegen B.V.Aannemingsbedrijf van de Camp - Verstegen b.v. is opgericht in 1983 door Rien Verstegen en Jos van de Camp. In de beginjaren voornamelijk actief als allround bouwbedrijf met alle voorkomende werkzaamheden. In de loop van de jaren hebben zij zich vooral gespecialiseerd in de betonbouw.


In 2008 is Ruud van den Braak medeëigenaar geworden van Aannemingsbedrijf Van de Camp-Verstegen BV. Dit ter versterking op het gebied van calculatie/werkvoorbereiding/acquisitie.


Sinds 2013 is ook Angelo Langens medeëigenaar geworden. Hij heeft veel kennis vanuit het verleden als projectleider/hoofdaanneming/werkvoorbereiding.


Rien Verstegen is inmiddels met pensioen gegaan.


Op dit moment zijn Jos van de Camp, Ruud van den Braak en Angelo Langens, de 3 personen die aan de basis staan van ons bedrijf.


Door de diversiteit, brede kennis en jarenlange ervaring, kan Aannemingsbedrijf Van de Camp-Verstegen B.V. iedere klus, "groot of klein", voor iedereen realiseren.

Afzinkkelders

Het realiseren van afzinkkelders behoort bovendien tot onze specialiteiten. Wilt u uw woning of bedrijfsruimte uitbreiden met een kelder, maar heeft u (te) weinig ruimte voor een traditionele kelder? Dan is een afzinkkelder een ideaal alternatief!

 

    lees verder

Civiele bouw

Civiele (beton)bouw is een relatief nieuwe specialisatie van Aannemingsbedrijf Van de Camp – Verstegen. De afgelopen jaren hebben we flink geďnvesteerd in deze specialisatie en dat resulteerde in de realisatie in diverse interessante projecten, zoals de aanleg van bruggen, viaducten, geluidsschermen, tunnels, sluizen, kademuren en vloeren.